Bæredygtighed

 Bæredygtighed

Hos Kimbrer Computer har bæredygtighed altid været en vigtig del af vores forretning. Vores kerneforretning er salg af brugt, refurbished hardware – mere bæredygtig bliver IT ikke. Det betyder, at vi kan være med til at hjælpe vores kunder med at reducere den digitale infrastrukturs negative miljøpåvirkning.


Vores forretningsmodel og
strategiske ambition


Business model andstrategic ambitionVores kerneforretning er køb og salg af brugt, refurbished IT-hardware. Produkterne købes, skilles ad og afhentes hos virksomheder og professionelle sælgere. Ved hardwarens ankomst til Kimbrer Computers lager slettes alle data sikkert fra enhederne, der udføres tests, og de enkelte dele forberedes til genbrug eller til at blive refurbished. I gennemsnit genbruges og videresælges 96 % af delene på det globale marked.Det er vores strategiske ambition at blive verdens bedste lager for brugt, refubished hardware. Vi vil ikke være verdens største lager, men verdens bedste – både hvad angår kvalitet, kundetilfredshed og økonomiske resultater.
miljoeBæredygtighedshøjdepunkter fra 2021Carbon


1.

Første
kulstofregnskab.

ISO


100%

af virksomheden er ISO 14001-
og ISO 9001-certificeret

CO2


7,000

ton CO2-besparelse
for kunderne.

Reduction


70%

mindre CO2-udledning
sammenlignet med 2020.


BæredygtighedsrapportSustainability reportSustainability report

I 2021 udgav vi vores første bæredygtighedsrapport. Blandt vores initiativer fra 2021 skiller vores første omfattende CO2-belastningsrapport sig ud. Det samme gør vores nye CO2-udregner, der er baseret på en såkaldt livscyklusvurdering, hvor vi og vores kunder kan få en idé om den klimabelastning, der er forbundet med vores indkøbsbeslutninger. Derudover var 2021 året, hvor vi opnåede den velrenommerede ISO 14001-certificering som et bevis på vores indsats på området.


DOWNLOAD RAPPORT
Har du brug for rådgivning til køb eller salg af hardware? Udfyld formularen og vi vender retur.

Salg & Support

Vi svarer inden for 48 timer på alle hverdage.

Åbningstider

  • Mandag til torsdag: 08.30 – 16.30
  • Fredag: 08.30 – 15.30

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.