JUNIPER

Juniper er et af de førende mærker på det globale marked, når det gælder IT-infrastrukturer af høj kvalitet. I årevis har mange virksomheder af alle størrelser og fra meget forskellige brancher været afhængige af producentens smarte og innovative IT-løsninger. Udvalget af reservedele omfatter et komplet sortiment af hardware i høj kvalitet, der kan tilpasses ethvert behov. Hardware fra Juniper er en del af store computersystemer, effektive opsætninger og meget komplekse datacentre og hjælper medarbejdere med at udføre deres daglige opgaver effektivt på en lang række forskellige arbejdsområder.

Køb den bedste hardware fra Juniper på kimbrer.dk

Vi hos Kimbrer er dine online-hardwarespecialister og er glade for at kunne tilbyde dig de bedste IT-produkter fra Juniper eksklusivt på kimbrer.dk. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, som du hos os kan få til absolut fordelagtige priser, for hos Kimbrer har vi gjort det til vores mission at give brugt hardware endnu en chance, herunder Junipers højkvalitative produkter. Til dette formål beskæftiger vi erfarne teknikere i vores interne tekniske afdeling, som tager hver eneste del under luppen og renoverer den med stor omhu. Resultatet er, at vi kan tilbyde dig gennemprøvede mærkevarer fra Juniper i fremragende refurbished kvalitet, som du nemt kan bestille på kimbrer.dk.

Spar op til 80% på prisen

Genanvendelse af hardware, som allerede har været brugt én gang, er ikke kun godt for miljøet - genanvendelse af brugt hardware er naturligvis også økonomisk interessant. Faktisk kan du, når du køber en reservedel fra Juniper på kimbrer.dk, spare op til hele 80% i forhold til den oprindelige pris - og stadig ikke gå på kompromis med den gennemprøvede mærkevarekvalitet. Så er det sjovt at shoppe på internettet! Det er lige netop det, mange tilfredse kunder allerede har opdaget - og vi er glade for at kunne tælle mange store virksomheder blandt dem.

1 års garanti på hvert eneste produkt købt på kimbrer.dk

Ud over prisfordelen kan du se frem til endnu en fordel: vi er overbevist om vores teknikeres arbejde - så meget, at vi giver dig 1 års garanti på alle produkter fra Juniper, du køber på kimbrer.dk. Så hvis der skulle være noget galt med den vare, du har købt, er vi i løbet af det første år efter din bestilling klar til at hjælpe dig og står til rådighed med den bedste service. Sådan kan du føle dig endnu mere tryg ved kvaliteten af vores tjenesteydelser.

Juniper har specialiseret sig i switches og SFP-hardware

Glæd dig til Junipers brede udvalg af hardware, der især fokuserer på switches og SFP. Du modtager billige produkter samt smarte, avancerede IT-løsninger, så du kan opgradere eksisterende opsætninger eller lave en helt ny. Reservedele fra Juniper giver dig den bedst mulige support, kompatibilitet og holdbarhed.

Kimbrer tilbyder også vedligeholdelse, opgradering og service

Når du køber en IT-reservedel fra Juniper hos Kimbrer, slutter det ikke dér for os. Ud over garantien tilbyder vi også yderligere services i forbindelse med vedligeholdelse og opgradering af den vare, du har købt på kimbrer.dk. På den måde kan du altid holde dig teknisk opdateret med den seneste udvikling og nyde dit produkts ydeevne i længere tid.

Har du spørgsmål om vores servicetilbud i forbindelse med den hardware fra Juniper, du har købt? Så kontakt os til enhver tid. Vi rådgiver dig gerne om alt, hvad du vil vide, samt informerer dig om vores produkter, priser og tjenesteydelser.

 

Vis som Gitter Liste

Showing items 1 to 12 of 20 total

pr. side
Faldende orden
Side
Vis som Gitter Liste

Showing items 1 to 12 of 20 total

pr. side
Faldende orden
Side