INTEL

Som verdens førende producent af hardware af enhver slags er Intel en vigtig partner for internationale virksomheder, der ønsker pålideligt IT-teknisk udstyr af høj kvalitet i deres virksomhed. I dag er det her, de store computersystemer, datacentre og opsætninger er placeret, og de skal alle kunne levere stor ydeevne. Intel tilbyder den rigtige IT-infrastruktur til at hjælpe medarbejdere i virksomheder af alle størrelser og inden for alle brancher med effektivt at udføre deres daglige arbejde - og det på en lang række arbejdsområder.

Vi hos Kimbrer har indset, at vi i dag - især i en erhvervsmæssig kontekst - lever i en verden, hvor fungerende IT er det allervigtigste. Mange vigtige forretningsprocesser er baseret på smarte IT-løsninger, og dem vil vi gerne tilbyde i vores webshop. På kimbrer.dk finder du de bedste produkter fra Intel i høj kvalitet til fantastiske priser.

Køb refurbished IT-dele fra Intel på kimbrer.dk

I vores webshop kan du få alle de populære reservedele fra Intel til IT-teknisk at udstyre eller opgradere din virksomhed. Hos Kimbrer har vi gjort det til vores opgave at renovere brugt hardware. Derfor beskæftiger vi i vores interne tekniske afdeling meget erfarne tekniske eksperter, som omhyggeligt renoverer alle reservedele fra Intel. Det betyder, at vi kan tilbyde dig alle IT-produkter fra Intel i fremragende refurbished kvalitet, og det uden at du behøver afstå fra gennemprøvet mærkevarekvalitet!

Spar effektivt - op til 80% i forhold til originalprisen

Genbrug af brugte IT-infrastrukturer betaler sig naturligvis også økonomisk, så du kan spare op til 80% i forhold til den oprindelige pris, når du køber et af vores refurbished produkter. Derudover gør du også noget godt for miljøet, hvis du vælger et refurbished og dermed genanvendt teknik-produkt. Så gør du både naturen og din pengepung glad!

1 års garanti på al hardware købt på kimbrer.dk

Vi er overbeviste om kvaliteten af vores teknikeres arbejde og tilbyder dig derfor 1 års garanti på al hardware fra Intel købt på kimbrer.dk.

Stort udvalg af IT-udstyr fra Intel

Uanset hvad du leder efter, kan du være sikker på at finde det i vores webshop, hvor vi har et stort udvalg af produkter fra Intel i høj kvalitet. Vi har tusindvis af varer på lager, herunder mange af Intels mest populære reservedele. Uanset om det er harddiske, CPU-processorer, netværkskort eller kabler, kan vi forsyne dig. Alle produkter er meget holdbare og har den bedste kompatibilitet og tilbyder dig således ideel teknisk support til din virksomheds daglige drift.

Få glæde af Kimbrers andre tjenesteydelser til dit produkt fra Intel

Andre steder slutter indsatsen ved købet af en IT-artikel - ikke hos os. Hos Kimbrer kan du også drage fordel af vores ekstra tjenesteydelser, herunder vedligeholdelse eller opgradering, efter du har købt en reservedel fra Intel. På den måde kan du altid holde dig opdateret med den seneste tekniske udvikling og nyde dit produkts ydeevne i længere tid.

Har du spørgsmål til den hardware fra Intel, du har købt? Så kontakt os til enhver tid. Vi rådgiver dig gerne om alt, hvad du vil vide, samt informerer dig om vores produkter, priser og tjenesteydelser.

Vis som Gitter Liste

Showing items 1 to 12 of 640 total

pr. side
Faldende orden
Side
Vis som Gitter Liste

Showing items 1 to 12 of 640 total

pr. side
Faldende orden
Side