IBM

IBM er en førende global producent af IT-infrastrukturer af enhver art og er mangeårig partner for virksomheder af alle størrelser fra alle sektorer med et bredt udvalg af produkter. Hvor der er behov for store computercentre samt effektive datacentre og opsætninger, er IBM klar til at levere produkter af høj kvalitet. Og alle de populære IT-reservedele kan købes på kimbrer.dk til attraktive priser og med 1 års garanti.

Ydelsesstærk hardware fra IBM til alle behov i din virksomhed

Mange vigtige processer er i dag baseret på fungerende IT - og det gælder i virksomheder af enhver størrelse. Hardware fra IBM hjælper virksomheder med at udføre det daglige arbejde på en lang række områder og skaber et behageligt og velstruktureret arbejdsmiljø for alle medarbejdere. Nu kan du også drage fordel af dokumenteret mærkevarekvalitet - ved at købe højkvalitative produkter fra IBM på kimbrer.dk.

Spar op til 80% med refurbished produkter fra Kimbrer

Hos Kimbrer har vi gjort det til vores mission at give alle typer brugte IT-infrastrukturer en ny chance. Derfor beskæftiger vi erfarne teknikere i vores interne tekniske afdeling, som renoverer hver del omhyggeligt i hånden med opmærksomhed på alle detaljer. Derfor kan vi tilbyde dig alle tænkelige produkter fra IBM i en fremragende refurbished kvalitet på kimbrer.dk.

Denne istandsættelse af brugt hardware betaler sig selvfølgelig også økonomisk, så når du køber en af vores reservedele fra IBM, kan du få en prisbesparelse på op til 80% i forhold til den oprindelige pris!

1 års garanti på hvert produkt fra IBM på kimbrer.dk

Vi er overbeviste om vores teknikeres arbejde - så meget, at vi giver dig 1 års garanti på alle reservedele fra IBM, der er købt på kimbrer.dk. På den måde kan du føle dig endnu mere sikker på kvaliteten af vores tjenesteydelser.

Populær og gennemprøvet hardware fra IBM på kimbrer.dk

Uanset hvad du har brug for til at udstyre eller opgradere din virksomhed IT-teknisk, finder du det helt sikkert på kimbrer.dk. På vores lager er der mange tusinde produkter, og dertil hører selvfølgelig også de mest populære dele fra IBM.

Glæd dig til gennemprøvede produktserier fra IBM

Hos os finder du naturligvis også alle de kendte produktserier fra IBM, som f.eks. X-serierne, samt I- eller P-serien med alle tilknyttede produkter. Fra harddiske, hukommelses- og lagringsenheder til kabler finder du alt, hvad du har brug for – og det i den bedste mærkevarekvalitet.

Kimbrer tilbyder også vedligeholdelse, service og opgradering

Når du køber en IT-reservedel hos Kimbrer, slutter det ikke dér for os. Vi ønsker at give dig et komplet servicetilbud, der f.eks. kan omfatte vedligeholdelse og opgradering.

Har du spørgsmål til vores servicetilbud i forbindelse med den hardware fra IBM, du har købt? Så kontakt os til enhver tid. Vi rådgiver dig meget gerne om alt, hvad du har brug for at vide, samt informerer dig om vores produkter, priser og serviceydelser.

Vis som Gitter Liste

Showing items 1 to 12 of 11908 total

pr. side
Faldende orden
Side
Vis som Gitter Liste

Showing items 1 to 12 of 11908 total

pr. side
Faldende orden
Side