EMC - CPU / PROCESSORER

Er du på udkig efter en pålidelig og omkostningseffektiv måde at opgradere din server på? Så er refurbished EMC-CPU'er en fremragende mulighed, hvis du ønsker at få mest muligt ud af dine servere og samtidig sænke dine samlede omkostninger. 


Refurbished CPU'er er brugte processorer, der er blevet testet, inspiceret og genoprettet til deres oprindelige funktionsdygtighed af en certificeret tekniker. 


Hos Kimbrer Computer har vi de bedste renoverede CPU'er på markedet. Vores EMC-processorer er nogle af de mest populære og pålidelige processorer på markedet. Vi er en betroet distributør af renoverede EMC CPU'er, og vi har kunder i mere end 80 lande over hele verden. 


4 fordele ved at købe renoverede EMC-processorer   

- Refurbished EMC-processorer er billigere end helt nye processorer  
- Du får højere ydeevne og bedre specifikationer på et lavere budget  
- Der er et stort udvalg af tidligere udgivne EMC CPU'er til rådighed  
- Processorerne er blevet testet grundigt for at sikre, at de er i fremragende funktionsdygtig stand


Højtydende EMC-processorer med høj ydeevne  

Du skal overveje et par ting, før du beslutter dig for, hvilken renoveret EMC CPU der passer perfekt til din virksomhed. Ikke alene er det nødvendigt, at CPU'en er kraftig nok til at klare arbejdsbyrden i forbindelse med de daglige opgaver i din virksomhed, men den skal også være kompatibel med systembordet.


- Når du skal vælge den bedste EMC CPU til din virksomhed, er det vigtigste hensyn dine specifikke behov.   
- Processortypen og hastigheden på CPU'en skal passe til den arbejdsbyrde, som din virksomhed skal udføre.   
- Multi-core-processorer er ideelle til virksomheder, der skal køre flere applikationer samtidig.   
- High-end CPU'er har mere avancerede funktioner, der kan øge ydeevnen, f.eks. hyper-threading og Turbo Boost-teknologi.  
- CPU'en skal også være kompatibel med din nuværende hardware- og softwareopsætning.   

 

Alle CPU-specifikationerne er tilgængelige under hvert produkt, men hvis du har spørgsmål om, hvorvidt processoren er kompatibel med dit system, er du velkommen til at kontakte os, vi hjælper dig altid gerne med at finde den bedste renoverede processor til dine behov. 


Hvis du søger efter en specifik EMC CPU, så er du velkommen til at bruge vores søgefunktion til at finde det præcise EMC CPU varenummer. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om hvilken Intel-processor der passer bedst til din workstation eller server. 

Sort By:

1 vare

EMC CPU Heatsink

Startende fra 520,00 kr.

Ikke på lager
Sort By:

1 vare