Konfiguration

Står du og mangler en skræddersyet it-løsning? Kimbrer Computer tilbyder et bredt udvalg af avancerede og kvalitetsrenoverede systemer og produkter fra IBM, Lenovo, Dell, HP, NetApp, EMC, Fujitsu, Supermicro og Cisco, og vi har stor erfaring i opsætning og konfigurering af servere og storage-løsninger – altid tilpasset behov, budgetter og tidslinjer.


Med vores konfigurationsservice får du et specialbygget system, som er fuldt ud tilpasset og designet til en let og problemfri integration i dit eksisterende it-miljø.


En skalerbar løsning.
Tilpasset dine behovHøj værdi


Høj værdi

Vil du gerne opnå mest mulig værdi med færrest mulige omkostninger? Udnyt alle de fordele, der følger med en kvalitetsrenoveret og brugertilpasset server- eller storage-løsning, som er bygget og designet til specifikke formål og applikationer.

God service


God service

Uanset om du har brug for en simpel serverkonfiguration eller en skræddersyet og fuldt tilpasset storage-løsning, er hvert system bygget af vores egne kvalificerede teknikere og leveres med en testrapport, der sikrer, at alt er klar til at blive implementeret.

Store besparelser


Store besparelser

Forenkl it-infrastrukturen og fremskynd realiseringen af projektets værdi med en brugertilpasset server- eller storage-løsning fra Kimbrer Computer, der giver dig mulighed for at spare tid, penge og kræfter uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.


Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på en konfigureret server eller storage-system? Giv os et kald på telefon +45 72 440 277. Vi er altid klar til at tage en snak om dine specifikke server- og storage-behov. Du kan også hive fat i os via kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT OS

Har du brug for rådgivning til køb eller salg af hardware? Udfyld formularen og vi vender retur.

Salg & Support

Vi svarer inden for 48 timer på alle hverdage.

Åbningstider

  • Mandag til torsdag: 08.30 – 16.30
  • Fredag: 08.30 – 15.30

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.