CISCO

Cisco Systems, der er kendt over hele verden som en velrenommeret producent af IT-infrastrukturer af enhver art, er et af de foretrukne mærker i alle virksomheder, der er afhængige af optimal IT-teknisk support til håndtering af vigtige forretningsprocesser.

Hardware fra Cisco bruges i store computersystemer, og Cisco tilbyder reservedele af høj kvalitet til enhver ydelsesstærk opsætning. Ciscos reservedele er ikke blot innovative, men også yderst avancerede. Deres ydeevne muliggør, at alle medarbejdere i en virksomhed nemmere kan udføre deres daglige opgaver på meget forskellige arbejdsområder.

Eksklusive reservedele fra Cisco på kimbrer.dk

Som en erfaren B2B-udbyder tilbyder vi hos Kimbrer virksomheder i alle størrelser alle de gængse IT-infrastrukturer fra Cisco. Du kan til enhver tid stole på, at du får 100% mærkekvalitet. Vores mission er at reparere brugt hardware fra Cisco, og arbejdet udføres af vores bedste teknikere. Efter endt reparation og gennemgang modtager du således hvert produkt i fremragende refurbished kvalitet - og vi lykkes med vores mission, for vi kan allerede tælle mange store virksomheder blandt vores tilfredse kunder.

Bedste priser hos os - uden tvivl

Få de absolut bedste priser, når du køber hardware fra Cisco på kimbrer.dk, takket være istandsættelsen af brugte IT-produkter. Faktisk kan du spare op til 80% i forhold til originalprisen, når du vælger et af vores refurbished produkter - og det uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kvalitet, der overbeviser - og fortjener 1 års garanti

Så meget professionel anvendelse er overbevisende: vi er så overbeviste om vores arbejde, at vi tilbyder dig et års garanti på alle IT-reservedele, du køber på kimbrer.dk, herunder alle produkter fra Cisco. Det er vores løfte til dig, som vi står 100% inde for.

Stort udvalg af hardware fra Cisco på kimbrer.dk

Uanset hvad du leder efter og hvilke behov, din virksomhed har, kan du være sikker på, at du kan finde det på kimbrer.dk. Udvalget af produkter fra Cisco Systems i vores sortiment er enormt - fra servere, harddiske og lagringsenheder til netværksdele og routere. Du kan altid stole på alle produkters ydeevne og den størst mulige kompatibilitet. Det står både Cisco og vi hos Kimbrer inde for.

Er det tid til en opgradering eller vedligeholdelse? Vi kan hjælpe dig.

Når du køber en IT-reservedel hos Kimbrer, slutter vores service ikke dér. Vi tilbyder dig gerne yderligere tjenester som f.eks. vedligeholdelse og opgradering, så du altid er teknisk opdateret.

Har du spørgsmål til vores tjenester, vedligeholdelse og opgraderingstilbud, eller er du interesseret i flere oplysninger om et specifikt IT-produkt fra Cisco? Så kontakt os til enhver tid. Vi rådgiver dig gerne om alt, hvad du har brug for at vide, samt informerer dig om vores produkter, priser og tjenesteydelser.

Vis som Gitter Liste

Showing items 1 to 12 of 1520 total

pr. side
Faldende orden
Side
Vis som Gitter Liste

Showing items 1 to 12 of 1520 total

pr. side
Faldende orden
Side