IT Asset Recovery

 

Hvad er IT Asset Recovery?

Mange virksomheder oplever i dag et stigende behov for at udskifte eller foretage ændringer i it-infrastrukturen – og det kan ofte vise sig at være en stor udfordring for virksomhederne. Kimbrer Computers IT Asset Recovery (ITAR) Service bygger på mange års erfaring med at opkøbe løs, mindre og større partier af brugt it-udstyr, herunder servere, storage og netværksudstyr, med henblik på renovering og videresalg. På den måde hjælper vi med en sikker, fordelagtig og miljørigtig udfasning af brugt og overskydende it-udstyr, der er fuldt funktionsdygtigt, men som ikke længere lever op til virksomhedens krav.

 

Hvorfor er det vigtigt?

På verdensplan bliver der hvert år produceret mellem 40-50 millioner tons elektronikaffald – et tal der forventes at stige med ca. 8 procent om året. Hos Kimbrer Computer vil vi gøre op med brug og smid væk-kulturen, og vi ønsker samtidig at tage et større ansvar for den enorme mængde elektronikskrot, som vores branche genererer.

Med et stærkt fokus på grøn omstilling, cirkulær økonomi og value recovery forlænger vi levetiden på brugte servere, storage og netværksudstyr – produkter, der alt for ofte ender sine dage, før deres fulde potentiale er udnyttet.

 

Hvordan fungerer det?

Hos Kimbrer Computer tilbyder vi en retfærdig markedspris på et bredt udvalg af hardware, herunder servere, storage-systemer og netværksudstyr fra førende producenter som IBM, Lenovo, Dell, HP, NetApp, EMC og Cisco.

Så snart vi har indgået en aftale omkring opkøb af dine overflødige aktiver, afhentes eller sendes udstyret efter nærmere aftale.

Efterfølgende bliver udstyret kontrolleret og gennemtestet af vores certificerede teknikere, som derefter istandsætter det med henblik på videresalg. Desuden sikrer vi, at alle ikke-salgbare og defekte dele bliver bortskaffet på en forsvarlig og miljørigtig måde.

Når du sælger dit brugte it-udstyr til os, kan du være sikker på, at alt data bliver slettet i overensstemmelse med det amerikanske forsvarsministeriums standard (DoD 5220-22-M). I Datatilsynets bekendtgørelse kan du læse mere om kravene til sikker datasletning.

Du vil herefter modtage en efterrapportering, der giver dig det fulde overblik over hele processen. Rapporten indeholder bl.a. dokumentation på klokkeslæt, alle serienumre, dokumentation på, at alle data er slettet, samt hvilke enheder som er destrueret miljømæssigt korrekt.

 

Buy-Back

 

Har I noget udstyr, I gerne vil sælge?

Hvis I går og overvejer at sælge jeres brugte og overskydende it-udstyr, er I meget velkomne til at skrive til os i dag på sales@kimbrer.com med jeres specifikationer, og vi vil efterfølgende give jer et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores IT Asset Recovery Service bygger på mange års erfaring med at opkøbe små og større partier af brugt it-udstyr med henblik på renovering og videresalg. Vores team står derfor altid klar til at hjælpe jeres virksomhed gennem alle faser – og hjælpe med at finde en ny løsning, så I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning.